Vaste telefonie met zakelijk internet en bellen

Bestellen Meer lezen

Het alternatief voor ISDN is VoIP. Vaste telefonie gaat traditioneel via een analoge lijn of via een ISDN verbinding. Dit soort verbindingen zijn echter niet meer van deze tijd. Particulieren hebben bijna geen traditionele telefoonverbinding meer. Internet+bellen is inmiddels de standaard voor particulieren. Bedrijven stappen de laatste jaren massaal over naar VoIP. Niet verwonderlijk als je kijkt welke voordelen dit met zich meebrengt. Van het besparen op de telefoonrekening tot het eenvoudig uitbreiden.

Vaste telefonie voor bedrijven, wat zijn de mogelijkheden?

Met uw bedrijf overstappen naar een alternatieve manier van telefoneren doet u niet zomaar. Het is belangrijk om goed de mogelijkheden te onderzoeken van vaste telefonie in combinatie met uw internetverbinding. Overweeg Hosted VoIP. Met deze techniek brengt u uw complete telefonie onder in de cloud. U kunt dan bijvoorbeeld thuis telefoneren alsof u op uw bedrijfslocatie bent. Uitbellen gaat dan via het zakelijke telefoonnummer. En u kunt uw collega’s gratis intern bereiken via verkorte kiesnummers. Het koppelen van meerdere vestigingen is ook geen probleem.

Stel vandaag nog je eigen VoIP-pakket samen

  • Al vanaf €6 per maand
  • Oplevering binnen 1 dag
Pakket samenstellen 🡢

Alternatief voor vaste telefonie via ISDN is een SIP trunk (VoIP)

Wilt u liever een telefooncentrale op locatie hebben? Overweeg het alternatief op ISDN, een SIP trunk. Dit is een verbinding via internet waarover uw vaste telefonie gaat. Diverse telefooncentrales kunnen standaard omgaan met een SIP trunk. Het invoeren van abonnementsgegevens in de configuratie is vaak al voldoende. Voor de centrales die dit niet kunnen is er een mogelijkheid om een omvormer te plaatsen. VoIP wordt dan omgezet naar ISDN en vice versa. Indien gewenst kunt u beide technieken blijven gebruiken. ISDN voor inkomende verbindingen en SIP voor uitgaand verkeer.

Advies nodig bij uw vaste telefonie?

Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op of vul het bestelformulier in.

Waarom VoIP.nl?

Efficiënt, persoonlijk en flexibel: jouw telefonieoplossing op maat, binnen een dag.

Zelfbeheer via klantportaal

Met ons eenvoudig te gebruiken klantportaal heb je volledige controle over je telefoniesysteem. Pas instellingen aan, bekijk de belhistorie en beheer je belplannen waar en wanneer je maar wilt.

Razendsnelle oplevering

Onze Hosted VoIP-telefonie kan binnen één dag* worden opgeleverd, zodat je snel bereikbaar bent op je zakelijke telefoonnummer.

Hulp bij opstellen nummerplan

Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het opstellen van een nummerplan zodat de bereikbaarheid van jouw bedrijf optimaal wordt vormgeven.

Rijk aan functionaliteiten

Maak gebruik van een breed scala aan functionaliteiten, zoals automatische gespreksroutering, wachtrijen, onze handige app en nog veel meer.

*Geldt niet voor vaste telefoons, porteringen en indien de planning het toelaat.

Hoe werkt het?

We maken gebruik van het onderstaande stappenplan. Zo ben je er zeker van dat je een oplossing krijgt die optimaal is afgestemd op jouw behoeften.

1

Configureer je nieuwe telefooncentrale en bestel online

2

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om het nummerplan op te stellen

3

Onze monteurs richten je nieuwe telefooncentrale en telefoontoestellen in conform het nummerplan

4

Alle benodigde hardware wordt Plug-and-Play naar je opgestuurd en je ontvangt de inloggegevens van het klantportaal

Tevreden klanten?

En of we die hebben!