VoIP afkopen, dan weet je waar je aan toe bent

Het is niet iets nieuws in de telefoniewereld, afkopen van de telefonie. Dus bellen voor een vast bedrag per maand.

19 maart 2024 Algemeen

Voor bellen via VoIP is afkoop van de belkosten wat nieuwer maar het komt wel steeds vaker voor. VoIP onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand is handig voor het bedrijfsleven omdat je weet waar je aan toe bent. Onbeperkt bellen in combinatie met Hosted VoIP geeft duidelijkheid en flexibiliteit. Ook bij uitbreiding van het aantal VoIP toestellen weet je wat de extra kosten per maand zullen worden.

Onbeperkt VoIP bellen voor een vast bedrag per maand

Je belt voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Het maakt daarbij niet uit of je via VoIP belt met een vast toestel (hard phone) of met een VoIP applicatie op je mobiele telefoon (softphone). Zo wordt telefonie inzichtelijk en transparant.

Een belangrijke factor voor succesvol ondernemen is het voorspellen/inschatten. Je wilt als ondernemer de markt voorspellen zodat je daar op kan inspelen. Onbeperkt bellen in combinatie met Hosted VoIP helpt bij het voorspellen van de kosten. Zo is de rekening van je telefoonkosten voorspelbaar. Let echter wel op dat service nummers niet bij dit bedrag zijn inbegrepen. Evenals buitenlandse nummers.