Bel voor een vrijblijvende offerte: 085-2733060

VoIP offerte

Wilt u gaan bellen met VoIP? Of belt u al met VoIP en wilt u overstappen naar een ander VoIP platform? Laat het ons weten middels onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende VoIP offerte op te stellen. Gemiddeld nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact op.

dhr.mevr.


Zakelijk bellen met VoIP levert al snel een besparing op van 25% ten opzichte van ISDN. Dit voordeel kan oplopen als u meerdere ISDN verbindingen heeft zoals een ISDN-30 aansluiting.

VoIP offerte

Op basis van uw wensen stellen wij een VoIP offerte op met daarin de eenmalige kosten en de maandelijkse kosten. Na het invullen van het bovenstaande formulier nemen wij telefonisch contact met u op om uw wensen voor de telefonie door te nemen. Indien gewenst kunnen wij voor u de besparing berekenen ten opzichte van uw huidige telefonie oplossing. Stuur hiervoor een recente factuur naar sales@voip.nl zodat wij dit mee kunnen nemen in de VoIP offerte.

Functionaliteiten

Niet alleen besparen is natuurlijk belangrijk. Als u gaat bellen via internet geniet u ook van diverse professionele telefonie functies die u normaal alleen aantreft op dure telefooncentrales.┬áDenk bijvoorbeeld aan wachtstand muziek, diverse voicemails, automatische doorschakeling, wachtrijen en keuzemenu’s.

Het mogelijk om door middel van een applicatie op een computer of mobiele app te zien welke collega’s in gesprek zijn. Met deze app kan ook gebeld worden vanaf een computer of via een mobiele telefoon. De mobiele internetverbindingen (4G) zijn in veel gebieden in Nederland geschikt voor VoIP. Bellen via WiFi is ook mogelijk maar dit is afhankelijk van de WiFi router en de sterkte van het WiFi signaal.

Om te kunnen bellen met VoIP heeft u een VoIP toestel nodig. Dit kan een bureautoestel zijn of een draadloos toestel (dect).