Bel voor een vrijblijvende offerte: 085-2733060

VoIP offerte

Wilt u gaan bellen met VoIP? Of belt u al met VoIP en wilt u overstappen naar een ander VoIP platform? Middels onze eenvoudige online calculator weet u snel wat de eenmalige en maandelijkse kosten zijn.

Bereken hier eenvoudig de overstap naar VoIP

Start

0$

Hartelijk dank, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Setup kosten telefonie wensen


Wilt u aan bellers een keuzemenu laten horen (zoals toets 1 voor de afdeling verkoop etc.)?


Wilt u gebruikmaken van een wachtrij zodat een beller wachtmuziek hoort voordat er naar een beschikbare medewerker wordt doorgeschakeld?


Wilt u uw telefonie integreren met bepaalde software zoals Office 365?


0$

You need to select an item to continue

Volgende stap

Overige kosten


Configuratie telefooncentrale en telefoontoestellen0$

You need to select an item to continue

Volgende stap

Abonnementskosten (schatting)


Telefooncentrale in de Cloud


Telefoonnummers0$

You need to select an item to continue

Volgende stap

Telefoonnummers

Hoeveel telefoonnummers wilt u verhuizen en hoeveel telefoonnummers wilt u aanvragen? Hieronder staan de eenmalige kosten.


0$

You need to select an item to continue

Volgende stap

Telefoontoestellen

Om te kunnen bellen met VoIP heeft u VoIP telefoons nodig. Maak hieronder een keuze uit een of meerdere toestellen door op de desbetreffende afbeelding te drukken. Geef het aantal aan d.m.v. het drukken op + of -

- +
1

Draadloos

- +
1

Eenvoudig

- +
1

Standaard

- +
1

Uitgebreid


0$

You need to select an item to continue

Volgende stap

Samenvatting

De schatting van de eenmalige kosten bedraagt:

Overzicht

Omschrijving Information Aantal Prijs
Korting:
Schatting totaal eenmalige kosten:

Klik hier om over deze prijsopgave contact te laten opnemen

Zakelijk bellen met VoIP levert al snel een besparing op van 25% ten opzichte van ISDN. Dit voordeel kan oplopen als u meerdere ISDN verbindingen heeft zoals een ISDN-30 aansluiting.

VoIP offerte

Op basis van uw wensen stellen wij een VoIP offerte op met daarin de eenmalige kosten en de maandelijkse kosten. Na het invullen van het bovenstaande formulier nemen wij telefonisch contact met u op om uw wensen voor de telefonie door te nemen. Indien gewenst kunnen wij voor u de besparing berekenen ten opzichte van uw huidige telefonie oplossing. Stuur hiervoor een recente factuur naar sales@voip.nl zodat wij dit mee kunnen nemen in de VoIP offerte.

Functionaliteiten

Niet alleen besparen is natuurlijk belangrijk. Als u gaat bellen via internet geniet u ook van diverse professionele telefonie functies die u normaal alleen aantreft op dure telefooncentrales. Denk bijvoorbeeld aan wachtstand muziek, diverse voicemails, automatische doorschakeling, wachtrijen en keuzemenu’s.

Het mogelijk om door middel van een applicatie op een computer of mobiele app te zien welke collega’s in gesprek zijn. Met deze app kan ook gebeld worden vanaf een computer of via een mobiele telefoon. De mobiele internetverbindingen (4G) zijn in veel gebieden in Nederland geschikt voor VoIP. Bellen via WiFi is ook mogelijk maar dit is afhankelijk van de WiFi router en de sterkte van het WiFi signaal.

Om te kunnen bellen met VoIP heeft u een VoIP toestel nodig. Dit kan een bureautoestel zijn of een draadloos toestel (dect).