Bel voor een vrijblijvende offerte 085-2733060 of stuur een e-mail naar sales@voip.nl

VoIP bellen

VoIP bellen geeft u de mogelijkheid om te profiteren van professionele telefonie tegen lage kosten. Uiteraard kunt u met deze dienst bellen en gebeld worden, maar u kunt ook kiezen voor geavanceerde functies zoals een keuzemenu of een wachtrij. Naast deze functies zijn er nog veel meer mogelijkheden. Diverse functies hebben wij voor u uitgelicht in het overzicht met VoIP functionaliteiten. Bent u benieuwd wat VoIP bellen kost? Kijk dan bij VoIP abonnementen. Advies nodig? Bel ons op 085-2733060 of mail naar sales@voip.nl.

VoIP bellen is eigenlijk heel eenvoudig

Bellen via internet zakelijk? U heeft alleen een internetverbinding en een VoIP telefoon nodig. Uw telefoontoestel maakt via internet contact met het telefonieplatform in de cloud. Of dit toestel nu in Amsterdam staat of in Berlijn, het maakt voor onze VoIP dienst niets uit. Op deze manier kunt u dus eenvoudig meerdere vestigingen (of thuiswerkers) met elkaar verbinden. En onderling bellen is kosteloos.

Welke VoIP telefoon heb ik nodig?

Met VoIP kan er gebruik gemaakt worden van hardphones en softphones. Een hardphone is een bureautoestel of draadloos toestel dat u kent van de ISDN en analoge telefonie. Een softphone is een stukje software dat draait op een computer of mobiele telefoon die zich gedraagt als een telefoontoestel. Omdat het belverkeer via het internet gaat, is de softphone in sommige gevallen juist makkelijker dan een bureautoestel. Denk hier bijvoorbeeld aan iemand die veel (zakelijk) reist. Zoiper is een bekend voorbeeld van een gratis softphone.

Behoud van telefoonnummer bij internet bellen

Als u overstapt op bellen via internet kunt u gewoon uw huidige telefoonnummer behouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verhuizing, wij regelen alles voor u: van het aanvragen van de verhuizing bij de oude provider tot het activeren van uw telefoonnummer op ons platform. Gemiddeld duurt een verhuizing 1 tot 2 weken. U blijft tot het laatste moment gewoon bereikbaar via uw oude provider. Rond het afgesproken tijdstip merkt u vanzelf dat uw nieuwe telefoons gaan rinkelen.

Nieuw telefoonnummer

Als u nog geen telefoonnummer heeft of een extra VoIP nummer wilt, dan regelen wij voor u de aanvraag. Dit is binnen 24 uur geregeld, bij spoed zelfs sneller. Wij leveren telefoonnummers voor alle regio’s in Nederland (zoals 010, 020, etc.), maar ook 085- en 088-nummers. Heeft u een vestiging in het buitenland? Wij leveren ook buitenlandse nummers. Zo kunnen uw klanten uw bedrijf lokaal bellen tegen lage kosten. Voor u zijn hier geen extra kosten aan verbonden.