Bel voor een vrijblijvende offerte 085-2733060 of stuur een e-mail naar sales@voip.nl

Het alternatief voor ISDN is VoIP. Vaste telefonie gaat traditioneel via een analoge lijn of via een ISDN verbinding. Dit soort verbindingen zijn echter niet meer van deze tijd. Particulieren hebben bijna geen traditionele telefoonverbinding meer. Internet+bellen is inmiddels de standaard voor particulieren. Bedrijven stappen de laatste jaren massaal over naar VoIP. Niet verwonderlijk als je kijkt welke voordelen dit met zich meebrengt. Van het besparen op de telefoonrekening tot het eenvoudig uitbreiden.

Vaste telefonie voor bedrijven, wat zijn de mogelijkheden?

Met uw bedrijf overstappen naar een alternatieve manier van telefoneren doet u niet zomaar. Het is belangrijk om goed de mogelijkheden te onderzoeken van vaste telefonie in combinatie met uw internetverbinding. Overweeg Hosted VoIP. Met deze techniek brengt u uw complete telefonie onder in de cloud. U kunt dan bijvoorbeeld thuis telefoneren alsof u op uw bedrijfslocatie bent. Uitbellen gaat dan via het zakelijke telefoonnummer. En u kunt uw collega's gratis intern bereiken via verkorte kiesnummers. Het koppelen van meerdere vestigingen is ook geen probleem.

Alternatief voor vaste telefonie via ISDN is een SIP trunk (VoIP)

Wilt u liever een telefooncentrale op locatie hebben? Overweeg het alternatief op ISDN, een SIP trunk. Dit is een verbinding via internet waarover uw vaste telefonie gaat. Diverse telefooncentrales kunnen standaard omgaan met een SIP trunk. Het invoeren van abonnementsgegevens in de configuratie is vaak al voldoende. Voor de centrales die dit niet kunnen is er een mogelijkheid om een omvormer te plaatsen. VoIP wordt dan omgezet naar ISDN en vice versa. Indien gewenst kunt u beide technieken blijven gebruiken. ISDN voor inkomende verbindingen en SIP voor uitgaand verkeer.

Advies nodig bij uw vaste telefonie?

Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel tijdens kantoortijden naar 085 - 273 3060 of vul het offerte formulier in.