Bel voor een vrijblijvende offerte 085-2733060 of stuur een e-mail naar sales@voip.nl

Er komt een moment dat u wilt, of misschien wel moet, overstappen naar VoIP. KPN heeft bijvoorbeeld aangegeven te stoppen met ISDN per september 2019. U heeft dan een alternatief nodig. Waarom wachten tot u verplicht wordt om over te stappen? U kunt u nu al profiteren van de voordelen van VoIP.

Stap vandaag nog overOverstappen naar VoIP

De specialisten van VoIP.nl kunnen u uitstekend adviseren welke oplossing het beste bij uw bedrijf past. Heeft u interesse? Bel 085–2733060 of vraag vandaag een offerte aan. Met onze offerte tool kunt u eenvoudig zelf berekenen wat de kosten zullen zijn voor bellen via internet.

Overstappen naar VoIP in het algemeen

Het is bij veel mensen bekend dat bellen met VoIP goedkoper is dan bellen via ISDN. Er zijn ook manieren om gratis te bellen met VoIP maar de kwaliteit en bereikbaar is hiervan niet optimaal. Voor zakelijk gebruik is het daarom dan ook aan te bevelen om een professionele dienst af te nemen bij een Nederlandse provider. Nederlandse providers zijn aangesloten bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en dienen zich te houden aan de Nederlandse Telecomwet. Om aan alle eisen te kunnen voldoen en een hoge beschikbaarheid van de dienst te waarborgen zijn kosten gemoeid waarvoor je als klant moet en eigenlijk ook wel wilt betalen. Maar betaal niet teveel en ook niet te weinig. Op internet zijn veel verschillende VoIP providers te vinden. De prijzen verschillen nogal en zijn afhankelijk van de functionaliteiten. Het is belangrijk om eerst te kijken wat voor soort VoIP oplossing u wilt. Wilt u een telefooncentrale in de cloud of wilt u een eigen telefooncentrale op de zaak hebben staan die middels VoIP in- en uitgaande gesprekken afhandelt. Een telefooncentrale in de cloud wordt ook wel Hosted VoIP genoemd. U heeft dan geen omkijken naar het beheer van de telefooncentrale. Bovendien krijgt u altijd de laatste (beveiliging) updates.