Bel voor een vrijblijvende offerte 085-2733060 of stuur een e-mail naar sales@voip.nl

Onafhankelijk voip adviesAls onafhankelijke VoIP adviseurs zullen wij u helpen. Omdat wij in de afgelopen 9 jaar uiteenlopende VoIP problemen langs hebben zien komen en daar oplossingen voor hebben geboden. Zo kan een probleem met internettelefonie verschillende oorzaken hebben. Soms ligt het aan de internetverbinding, maar er kan ook intern in het netwerk van de klant iets gewijzigd zijn waardoor bellen via internet opeens niet meer mogelijk is.

Onafhankelijke VoIP adviseur

Hulp nodig bij een probleem met VoIP? Om de oorzaak van het probleem te vinden, is onderzoek nodig. Soms duurt dit onderzoek langer dan gewenst en/of komt u er met uw huidige leverancier niet uit. De specialisten van VoIP.nl kunnen u helpen bij het vinden van een oplossing. Hierbij is ons doel een werkbare professionele oplossing te vinden voor uw zakelijke VoIP telefonie. Een onafhankelijk advies van een specialist uit de markt kan u veel kopzorgen besparen.

Hulp bij kiezen van een nieuwe VoIP provider?

VoIP providers werken op verschillende wijzes, maar meestal wel met vergelijkbare VoIP functionaliteiten. In de meeste gevallen zijn er duidelijk grote overeenkomsten te ontdekken. Zo gebruiken VoIP leveranciers verschillende namen voor vergelijkbare functies. Op die manier wordt vergelijken tussen 2 of meerdere providers een stuk moeilijker voor veel bedrijven. Veel bedrijven gaan dan op hun gevoel af die de verkoper geeft i.p.v. een weloverwogen keuze te maken tussen de VoIP providers met hun aangeboden functionaliteiten. De grotere providers hebben vaak complexe en uitgebreide offertes waardoor de meeste mensen door de bomen het bos niet meer zien. Wie kan er dan beter helpen dan een professional in zijn eigen vak? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 085-2733060 of stuur een e-mail naar sales@voip.nl.