Bel voor een vrijblijvende offerte 085-2733060 of stuur een e-mail naar sales@voip.nl

Microsoft DynamicsDynamics is een van de populairste programma's van Microsoft. Het is ERP en CRM via een handige webinterface. De applicaties van Microsoft Dynamics worden geleverd via een netwerk van implementatiepartners voor een bepaalde branche of markt.

VoIP.nl is specialist op het gebied van VoIP bellen en biedt een uitstekende implementatie aan met Dynamics. Zo wordt uw ERP en CRM software nog krachtiger! Als u uitbelt met uw VoIP toestel dan kan dit registreert worden binnen Microsoft Dynamics. Automatisch wordt gedetecteerd bij welke klant het telefoonnummer hoort en wordt er een logging aangemaakt. Handig als u wilt terugkijken wanneer u de klant voor het laatste heeft gebeld. Wanneer een klant uw bedrijf belt dan kan de telefooncentrale van VoIP.nl het telefoonnummer doorgeven aan Microsoft Dynamics. De klantenkaart wordt vervolgens geopend en u kunt direct gegevens inzien en invoeren tijdens het telefoongesprek.

U vreest natuurlijk een hoge kostenpost voor een dergelijke implementatie. Maar klopt dat? Nee hoor, voor enkele tientjes per maand heeft u een volledige integratie met Microsoft Dynamics en uw zakelijke telefonie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze VoIP specialisten of bereken direct uw prijs met onze online offerte tool.